TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Percheziții în mai multe localități din țară: au fost găsite11 grenade și 21 de cuțite de luptă și vînătoare

Percheziții în mai multe localități din țară: au fost găsite11 grenade și 21 de cuțite de luptă și vînătoare

Ca urmare a 13 percheziții (mun. Chișinău, orașele Ialoveni și Ștefan Vodă) la domiciliile și mijloacele de transport a membrilor unei grupări criminare, a fost găsită și ridicată masă vegetală de culoare verzuie și miros specific, asemănător cu marijuana, semințe de cînepă, 75 plante de cînepă, 11 grenade de model F-1, arme și muniții de diferite tipuri, 21 cuțite de luptă și vînătoare cu diferite dimensiuni (iatagane ect), telefoane mobile ce aparțin figuranților.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru purtarea, păstrarea, procurarea, fabricarea, repararea sau vînzarea ilegală a armelor şi muniţiilor, sustragerea lor.


La moment, sînt reținute treipersoane cu vîrste cuprinse între 19 și 35 de ani. Suspecții sînt cercetați penal pentru purtarea, păstrarea, procurarea, fabricarea, repararea sau comercializarea ilegală a armelor şi muniţiilor, sustragerea lor și pentru circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load