COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pentru ce a cheltuit cei mai mulţi ANI în ultima perioadă

Pentru ce a cheltuit cei mai mulţi ANI în ultima perioadă

Potrivit Planului bugetar pentru anul 2019, Autorităţii Naţionale de Integritate (ANI) i-au fost alocate mijloace financiare în sumă de 24 128,0 mii lei.

În primele trei trimestre ale anului 2019 au fost cheltuite mijloace financiare alocate de la bugetul de stat în sumă de 5 182,1 mii lei, ceea ce constituie 21,47% din total.

Astfel, în 9 luni ale anului curent, mijloacele financiare sus-menționate au fost epuizate pentru: „a. Cheltuieli la fondul salarial – 4 380,6 mii lei: – Remunerarea muncii angajaților – 3 441,5 mii lei; – cheltuieli aferente salariului, constituite din contribuții şi prime de asigurări obligatorii la bugetul asigurărilor sociale şi de asistenţă medicală – 939,1 mii lei (CNAS –784,7 mii lei si CNAM – 154,4 mii lei); b. Cheltuieli de deplasare peste hotare – 8,8 mii lei; c. Cheltuieli privind achiziționare de bunuri și servicii – 792,7 mii lei”.


„Conform obiectivului privind realizarea Planului anual și trimestrial de efectuare a procedurilor de Achiziție Publică pentru anul 2019, precum și implementarea acestuia prin organizarea și desfășurarea procedurilor de Achiziție Publică, pentru perioada de referință au fost întocmite contracte de valoare mică privind achiziționarea de bunuri şi servicii cu înregistrarea acestora după necesitate la Trezoreria de Stat. De asemenea şi organizarea achizițiilor conform necesităților cu solicitarea cererii ofertelor de preț – pentru bunuri şi servicii de valoare mică”, se mai spune în raport.

De asemenea, în raportul ANI se precizează că sursele financiare pentru anul curent au fost alocate din bugetul de stat în scopul asigurării bunei funcționalități a entității, prin dotarea cu echipament și tehnică de birou, de întreținere a localului și alte cheltuieli curente, cît şi întru asigurarea realizarea prevederilor Hotărîrii Parlamentului nr.9 din 08.02.2018, privind aprobarea structurii și a efectivului-limită ale Autorității, în conformitate cu Statul de personal extins al ANI, precum şi a Hotărîrii Guvernului nr.21 802 din 01.08.2018 cu privire la transmiterea unor bunuri imobile, amplasate în str. B. Bodoni,26, sediul unde urmează a fi redislocată Autoritatea.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load