COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pe 9 mai va avea loc acțiunea "Mulțumesc pentru cerul liniștit" într-un format neobișnuit (VIDEO)

Pe 9 mai va avea loc acțiunea "Mulțumesc pentru cerul liniștit" într-un format neobișnuit (VIDEO)

Pe 9 mai, la cea de-a 75-a aniversare a Victoriei poporului sovietic asupra Germaniei naziste, în Moldova va avea loc acțiunea intitulată "Mulțumesc pentru cerul liniștit" într-un format neobișnuit cu participarea unor parașutiști, care vor sări deasupra Chișinăului, ținînd în mînă o copie a steagului Victoriei.

Despre această acțiune a relatat cunoscuta persoană publică, Igor Tuleanțev, transmite enews.md.

El a menționat că în acest an, în legătură cu riscul răspîndirii coronavirusului, multe evenimente din țara noastră și din întreaga lume au fost anulate.


Aceste restricții s-au referit inclusive și la sărbătorirea Zilei Victoriei asupra Germaniei fasciste, dar a nu sărbători această mare sărbătoare ar fi o blasfemie, iar tehnologiile moderne ne permit, respectînd măsurile de precauție, să sărbătorim această Mare zi.

Igor Tuleanțev a subliniat că la 9 mai, la cea de-a 75-a aniversare a Victoriei poporului sovietic asupra ciumei fasciste, se preconizează desfășurarea unei acțiuni cu genericul "Mulțumesc pentru cerul liniștit".

În cadrul acesteia, pe cerul de deasupra Chișinăului, cu avionul va urca un grup de parașutiști și fiecare dintre ei va avea o copie a drapelului Victoriei.

Transmiterea evenimentului va avea loc pe unele pagini de internet, ceea ce va permite tuturor să participe la această acțiune.

"Aproape fiecare familie are participanți la Marele Război pentru Apărarea Patriei, cu care se mîndresc cei dragi. Puteți face o fotografie comună cu portretele lor. Apoi trimiteți fotografiile la adresa menționată. Fotografiile dvs. cu participanții la Marele Război pentru Apărarea Patriei vor fi difuzate pe parcursul întregului eveniment", a declarat Igor Tuleanțev.

Potrivit lui, cei mai activi cetățeni vor putea urca în avion și vor vedea de la înălțime frumoasa noastră Moldovă.

"Pentru aceasta, distribuirea acestui videoclip trebuie să ajungă pe primele trei locuri, iar alți 10 cei mai activi participanți vor primi în dar un tricou tematic", a explicat activistul civic.

Serghei Zincenco - un parașutist vestit cu renume mondial, instructor-pilot/examinator a spus de la ce înălțime va avea loc saltul parașutiștilor și ce va fi la bordul aeronavei AH-2.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load