COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Pavel Filip crede că Alexandr Stoianoglo este bine intenționat

Pavel Filip crede că Alexandr Stoianoglo este bine intenționat

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Pavel Filip, afirmă că a auzit doar cuvinte de laudă despre candidatul selectat de Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) pentru a-l propune șefului statului să-l numească procuror general, Alexandr Stoianoglo.

Liderul democraților crede că acesta este „bine-intenționat”, dar o apreciere ar trebuie să-i fie dată lui Stoianoglo „după activitate”, transmite Știri.md cu referire la ZdG.

În cadrul ediției din 28 noiembrie a emisiunii „În PROfunzime” de la PRO TV, politicianul a mai spus că reforma justiției trebuie să nu fie realizată separat de domenii ca cel economic sau social, dar și că „e greu să găsim o țară săracă unde este justiție perfectă și nu există corupți”.


Fosta șefă a Executivului, Maia Sandu, a declarat că, „știind trecutul politic al lui Stoianoglo, putem să presupunem că a fost o înțelegere între PDM și PSRM”, referindu-se la faptul că Stoianoglo a fost deputat democrat.

Alexandr Stoianoglo a acumulat un punctaj de 74,22. El urmează să fie numit în funcția de procuror general prin decretul președintelui Republicii Moldova, care poate să refuze candidatura înaintată de CSP doar o dată.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load