Patru bărbaţi, inclusiv un poliţist, învinuiți într-un dosar de contrabandă

Patru bărbaţi, inclusiv un poliţist, învinuiți într-un dosar de contrabandă

Patru bărbați, cu vîrste cuprinse între 36 și 49 de ani, sînt învinuiți într-un dosar de contrabandă cu mărfuri de larg consum, care erau introduse ilegal în țară prin regiunea transnistreană.


Printre învinuiți se numără și un angajat al Inspectoratului de Poliție Bender, care era responsabil de escortarea mașinilor folosite pentru transportarea mărfurilor de contrabandă.


Toți patru au fost reținuți în cadrul unei ample operațiuni, desfășurată de serviciile specializate ale Vămii, în comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale.


Activitatea infracțională a grupării a fost documentată pe parcursul a circa trei luni de zile, perioadă în care organele de anchetă au acumulat probatoriul necesar pentru declanșarea operațiunii de reținere.


Astfel, toți membrii grupării au fost reținuți în flagrant chiar în momentul descărcării loturilor de contrabandă într-un depozit aflat într-o zonă de la periferia municipiului Chișinău.


În total, au avut loc 12 percheziții, în cadrul cărora au fost depistate mai multe loturi de mărfuri de larg consum, estimate la peste 5 milioane de lei.


Dacă vor fi găsiți vinovați, învinuiții riscă pînă la 10 ani de detenție.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load