PAS oferă traducător în dosarul Șor

PAS oferă traducător în dosarul Șor

Tărăgănarea dosarului Șor este un abuz față de fiecare cetățean al Republicii Moldova.

Cu acest mesaj au venit astăzi în fața Judecătoriei Botanica mai mulți reprezentanți ai Partidului Acțiune și Solidaritate, care au afișat pancarte precum „Justiția s-a reformat, pe Shor l-a eliberat”, "Oferim traducător în dosarul Șor".

„Are loc o situație absurdă la moment. În timp de șase luni se traduc 160 de pagini în limba rusă, un lucru care denotă că justiția în R. Moldova nu este funcțională. Consideră că această tărăgănare este una intenționată și menită să protejeze interesele cetățeanului Shor și nu a cetățenilor R. Moldova”, a spus Dan Perciun, președintele organizației de tineret a Partidului Acțiune și Solidaritate.

„Cerem anchetarea până la capăt a acestui caz și tragerea la răspundere a tuturor celor implicați. Acest gen de tărăgănări ridică foarte multe semne de întrebare referitor la calitatea justiției din R. Moldova și ne îngrijorează acest fapt. Considerăm că este un abuz față de fiecare cetățean, care din buzunarul său va întoarce miliardul furat, în timp ce Ilan Șor  organizează concerte de pe banii noștri”, a adăugat Perciun.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load