Participă şi tu la a treia ediție a concursului de desene Povestea apei

Participă şi tu la a treia ediție a concursului de desene Povestea apei

S.A. “Apă-Canal Chișinău” lansează o nouă ediție a concursului de desene,  și spoturi video ce țin nemijlocit de apă, notează Noi.md.


Sloganul stabilit pentru acest an este „Soluții naturale pentru apă” şi include următoarele aspecte: apa în diferite anotimpuri şi ipostaze, protejarea mediului, inclusiv protecţia şi păstrarea apelor curate, legătura dintre oameni şi apă, economisirea resurselor de apă. La concurs pot participa toţi elevii claselor I-IX din mun. Chişinău.


Copii pot participa la concurs doar cu un singur desen, executat în acuarelă pe hîrtie de formatul A4 (bloc mic de desen) sau A3 (bloc mare de desen). Participanții la concurs la fel pot realiza un spot video. Desenele și eseurile, trebuie să aibă înscris pe verso, în colţul din stînga jos, următoarele date: – numele şi prenumele autorului, şcoala, clasa, numărul de  telefon al elevului; titlul lucrării, numele şi numărul de telefon al cadrului didactic îndrumător, dacă este cazul.  


Ce ține de video acesta trebuie expediat pe adresa electronica, nadejda.fotescu@gmail.com , indicînd datele de mai sus în format word, sau prezentat la sediul instituției. Lucrările selectate vor fi depuse la sediul central al S.A. „Apă-Canal Chişinău”, situat pe str. Albişoara, 38, Centrul de presă, bir. 307 sau în Cancelarie, bir. 311, în zilele lucrătoare, în perioada 03-20 martie 2018, între orele 8.00 – 15.00. Desemnarea celor mai bune lucrări şi a elevilor cîştigători se va face de juriu, format din cadrele  ale şcolilor, liceelor participante şi reprezentanţii ACC.


Autorii celor mai bune lucrări vor fi premiaţi cu diplome şi bani. Premiile în bani se vor înmîna în ziua desfăşurării Expoziţiei-concurs, în data de 22 martie, la sediul întreprinderii. Expoziţia este la a treia ediţie şi este dedicată Zilei Mondiale a Apei.


Regulament concurs desene martie 2018


  


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load