COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Parlamentul anunță concurs pentru funcția de director la ANRE

Parlamentul anunță concurs pentru funcția de director la ANRE

Comisia parlamentară Economie, Buget și Finanțe anunță un concurs pentru selectarea unui candidat la funcția de director al Consiliului de Administrare al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE).

Funcția era vacantă pînă acum, pentru că în luna februarie Parlamentul a desemnat doar patru membri din cei cinci care trebuie să fie în consiliul ANRE.

La concurs sînt invitați să participe cetățeni ai R. Moldova cu studii superioare tehnice, economice, financiare sau juridice, care au experiență de muncă de cel puțin zece ani în aceste domenii, inclusiv cel puțin trei ani în funcțiile de conducere ale autorităților publice sau în domeniile regulamentului ANRE.

„Candidatul pentru această funcție trebuie să aibă o reputație impecabilă, să vorbească fluent în limba de stat și limba engleza, să nu fie părtinitor politic la momentul depunerii documentelor pentru participarea la concurs”, sînt condițiile înaintate de Comisia Economie a Parlamentului.


Dosarele pot fi depuse pînă la 3 august, iar lista candidaților eligibili pentru concurs va fi anunțată pînă la 12 august.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load