Ostalep către Popescu: Convingeți-vă adepţii că pot exista și alte opinii

Ostalep către Popescu: Convingeți-vă adepţii că pot exista și alte opinii

Nici chiar adepţii viziunilor sale nu l-au înţeles pe ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene al Moldovei, Nicu Popescu, așa că acum el trebuie să-i convingă că există și alte opinii, deoarece nu există o ideologie supremă sau un singur punct de vedere în Europa.

Această opinie a fost exprimată de directorul Institutului pentru Studii Diplomatice, Politice și Securitate, fostul ministru adjunct de Externe Valeriu Ostalep, care a comentat controversa apărută la Chișinău după discursul ministrului de Externe al Republicii Moldova la București, care a numit conflictul transnistrean drept un război civil, notează Noi.md.

„Ministrul a înțeles în ce fel de Europă a ajuns. Apropo, sînt susținătorii viziunilor sale. Și acum, stimabile, convinge-i pe EI că pot exista şi alte opinii (cred că deja știe unde va merge imediat după alegeri și că nu are de gînd să convingă pe cineva). Or, în Europa nu există o ideologie supremă sau un singur punct de vedere. Unde mai pui că anume acolo aveţi de gînd să ajungeţi cu acest contingent? Cum vă place acest lucru, Ilon (Musk)?”, a scris Valeriu Ostalep pe pagina sa dintr-o reţea de socializare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load