Ostalep: Idiotismul este condamnat în fața intelectului și voinței

Ostalep: Idiotismul este condamnat în fața intelectului și voinței

Idiotismul distruge Moldova din 1989, dar este sortit pieirii în fața intelectului și voinței.


Această opinie a fost exprimată de către directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Securitate, fostul viceministru de externe Valeriu Ostalep, Noi.md.


Pe pagina sa de pe o rețea de socializare, caracterizînd regimul actual, autoritățile, unioniștii, el a scris: „Sînt oameni care blestemă și acuză Uniunea Sovietică pentru dictatură, dar nu acceptă niciun punct de vedere diferit de al lor, care poate fi numit cu greu punct de vedere. Oamenii care blamează comunismul și socialismul promit tuturor, deși nu este clar în numele căror persoane ei împart astfel de bonusuri, că pot, fără a face nimic, să adere la UE și să obțină bani așa, pur și simplu.”


„Nici măcar nu cunosc numele unui astfel de sistem – nu faci nimic și intri în UE și ți se plătesc bani. Sînt oameni care promit să protejeze drepturile minorităților în spirit «european», dar acum nu-și ascund ura față de limba rusă, vorbită aici de sute de ani. Oameni care insultă și amenință doar pentru că vorbești moldovenește și vrei să-ți dezvolți țara, dar nu să o distrugi”, a spus Valeriu Ostalep.


„Trebuie să recunosc că sînt astfel de oameni. Dar ei vor trebui să accepte că nu sîntem de acord cu idioții. Pentru că toate cele de mai sus vorbesc despre idiotism. El a ucis această țară din 1989. Idiotismul este sortit pieirii în fața intelectului și voinței. Deci, să vedem ce este mai mult în Moldova”, a subliniat analistul și expertul politic.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load