Orarul cursei aeriene Chișinău-București-Chișinău, dat peste cap

Orarul cursei aeriene Chișinău-București-Chișinău, dat peste cap

40 de pasageri au avut de așteptat mai bine de 3 ore în Aeroportul Otopeni din București.


Potrivit informațiilor postate de bloggerul Eugen Luchianiuc, avionul de pe cursa București-Chișinău, operată de compania Air Moldova, trebuia să decoleze de la București la ora 9 și 10 minute. Acesta însă și-a luat zborul acum cîteva minute, informație confirmată de reprezentanții operatorului aerian.


Potrivit panelului de zbor al Aeroportului Internațional Chișinău, avionul va ateriza la ora 13:40, cu o întîrziere de 3 ore și 40 de minute. 

 

Orarul cursei aeriene Chișinău-București-Chișinău, dat peste cap! Motivul pentru care aeronava a fost reținută la sol


 


Contactați de bani.md, reprezentanții companiei Air Moldova au declarat că, de fapt, aeronava a decolat de la Chișinău cu întîrziere, astfel nu a putut să ajungă la București conform orarului prestabilit, pentru a efectua cursa înapoi spre Chișinău la timp.


„Avionul de pe cursa Chișinău București a fost reținut datorită unor verificări tehnice suplimentare. Aeronava a plecat de la Chișinău cu o întîrziere de 2h 45 minute, motiv pentru care și cursa dinspre București a fost decalată. Ne cerem scuze față de pasageri și menționăm că respectăm în această situație toate măsurile conforme cu standardele de operare aeronautice internaționale”, spun reprezentanții companiei. 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load