COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: Un inginer de infrastructuri pentru transporturi poate fi un creator

Opinie: Un inginer de infrastructuri pentru transporturi poate fi un creator

Republica Moldova ar putea deveni în timp o țară cu o infrastructură pentru transporturi foarte bună, doar dacă ar avea ingineri de valoare, care ar putea pune umăr de la umăr pentru realiza acest „vis”.

Ilie Bricicaru, doctor în ştiinţe tehnice, expert internaţional în siguranţă rutieră, îndeamnă viitorii studenți să vină la Universitatea Tehnică din Moldova pentru a face studii de calitate, ajutînd astfel la modernizarea infrastructurii rutiere.


”Danemarca este una din țările cu cele mai sigure și confortabile infrastructuri rutiere din lume. Tare îmi doresc o asemenea infrastructură pentru transporturi și în Moldova, dar pentru aceasta, cel puțin, avem nevoie de ingineri, care vor fi capabili să edifice asemenea creații. Din totdeauna am crezut că nu doar un arhitect sau inginer-mecanic, etc poate fi un creator în domeniul său. Un inginer de infrastructuri pentru transporturi de asemenea trebuie să fie un creator, ca să creeze asemenea infrastructuri. Veniți la UTM, veniți la Departamentul de Inginerie a Infrastructurii Transporturilor!”, scrie Bricicaru pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load