COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: Trecerea de la un partid la altul a devenit un lucru obișnuit precum alegerea unei genți sau a unui vin

Opinie: Trecerea de la un partid la altul a devenit un lucru obișnuit precum alegerea unei genți sau a unui vin

Trecerea de la un partid la altul a devenit un lucru obișnuit precum alegerea unei genți la o nouă ținută sau alegerea unui vin la un fel de mîncare cu carne. În același timp, oamenii nu-și dau nici măcar un pic de silință pentru a-și explica convingător acțiunile.

Această opinie a fost exprimată de jurnalistă Svetlana Derevșcikova pe pagina sa de socializare.
"Un timp îndelungat mi s-a părut în mod naiv că aderarea la un partid este rezultatul unui proces intern profund și serios. Cînd omul determină pentru sine că nu mai este pe cont propriu, ci își pune viața în slujba unei cauze comune, că este dispus să-și sacrifice interesele în numele a ceva important, că este gata să lupte pentru idealurile sale și este plin de un nou sens.
La fel și decizia de a părăsi partidul este rezultatul unei regîndiri profunde a valorilor și credințelor, o ruptură dureroasă de colegi și găsirea unei alte căi.
Dar acum văd că trecerea de la un partid la altul devine la fel de banală ca și alegerea unei genți la o nouă ținută sau alegerea unui vin la un fel de mîncare cu carne... În același timp, oamenii nu-și dau nici măcar un pic de silință pentru a-și explica convingător acțiunile. Și cui, de fapt, să le explice - unor oarecare alegători?!
Dați-vă la o parte și nu ne încurcați, alegătorilor", a scris Svetlana Derevșcikova.
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load