COVID-19 în MOLDOVA

Opinie: Trebuie prevăzută posibilitatea votării din timp

Opinie: Trebuie prevăzută posibilitatea votării din timp

La alegerile din Moldova trebuie prevăzută posibilitatea votării în cazul călătorilor de afaceri, deoarece în multe țări există posibilitatea de a vota din timp, dar la noi - nu.

Această opinie a fost exprimată de prezentatoarea TV, Elena Levițkaia-Pahomova, transmite Noi.md.

Comentînd rezultatele celui de-al doilea tur al alegerilor primarului municipiului Chișinău, ea a spus că nu crede în mintea maselor, ci crede în „oboseală, iritare în legătură cu declarațiile stupide, neglijări și insulte”.


„Notă pentru Maia Grigorievna. Desigur, Ivan Vasilievici a fost ales nu numai de vorbitorii de limbă rusă. Deși el are toate calitățile unui politician al reprezentanților tuturor naționalităților. Dar trebuie să fii zero în politică, dragă premier, pentru a lua o decizie în ajunul alegerilor de interzicere a traducerii în limba rusă a instrucțiunilor la medicamente.

Trebuie să-ți displacă cu înverșunare Chișinăul ca să atragi în campania electorală o persoană care a jefuit și distrus metodic capitala.
Prostia a pierdut", a spus Elena Levițkaia-Pahomova pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Ea a dorit echipei noului primar să mențină echilibrul din perioada preelectorală, presiunea și eficacitatea activității fracțiunii PSRM în consiliul municipal.

„Data viitoare îmi doresc ca orașul să vină la alegeri și să voteze nu pentru idei, ci pentru continuarea lucrărilor începute de renaștere a Chișinăului.
Și o rugăminte. Trebuie prevăzută posibilitatea votării în cazul călătoriilor de afaceri. În multe țări, oamenii pot vota din timp. Iar la noi - nu”, a remarcat prezentatoarea TV.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load