COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: Pentru dezastrul ecologic din Chișinău ar trebui să răspundă demnitari concreți

Opinie: Pentru dezastrul ecologic din Chișinău ar trebui să răspundă demnitari concreți

Pentru dezastrul ecologic din Chișinău ar trebui să răspundă demnitari concreți.

O astfel de opinie a fost exprimată de directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Probleme de Securitate, fostul ministru adjunct al Afacerilor Externe, Valeriu Ostalep, vorbind la postul de televiziuneTVC 21, transmite Noi.md.

El a menționat că sistemul din capitală a fost construit în așa fel, încît nimeni nu era responsabil de nimic și este imposibil de identificat vinovatul.


„Acum sîntem cu toții victime ale mirosului neplăcut din Chișinău, despre care toată lumea știe, toată lumea îl simte oriunde în oraș. Poate cineva să numească numele persoanei care este responsabilă pentru acest lucru? Copiii noștri suferă! Și care ar putea fi o crimă mai mare în raport cu sănătatea părinților și a copiilor noștri decît aceasta? Cine este responsabil pentru asta? Nimeni nu răspunde pentru nimic, toată lumea spune că aceasta nu este problema mea”, a menționat Valeriu Ostalep.

El crede că trebuie să aflăm cine concret este responsabil conform legii pentru dezastrul ecologic din Chișinău, unde mirosul nu este cel mai rău dintre toate neglijențele.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load