COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: Organele de drept recunosc că se subordonează unei companii străine

Opinie: Organele de drept recunosc că se subordonează unei companii străine

Organele de drept din Moldova recunosc că nu sînt subordonate poporului țării, ci unei companii străine.

Această opinie a fost exprimată de arhitectul Denis Nedeoglo, comentînd declarația procurorului general al țării, Eduard Harunjen, precum că procuratura nu intenționează să publice date din raportul Kroll-2 fără permisiunea companiei Kroll.

"Fundul s-a spart. Organele de drept recunosc că nu sînt subordonate poporului țării, ci unei companii străine. După cum îmi aduc aminte, cetățenii au cea mai mare autoritate din țară. În opinia mea, Harunjen a intrat în cele din urmă în sticlă și a tras în urma sa dopul... Să declari asemenea lucru -este de fapt, să mărturisești despre complicitatea și ascunderea crimei de anchetă", a scris Denis Nedeoglo pe pagina sa de pe o rețea socială.


"Va suporta noul guvern acest lucru? Dar cetățenii? Se primește o situație de neconceput. Cetățenii au fost jefuiți. Organele de drept care sînt OBLIGATE să descopere infracțiunea și să aducă hoții în fața justiției, spun că nu pot face acest lucru. Din contul cetățenilor jefuiți, aceștia angajează o companie ca să îndeplinească funcțiile organelor de drept. Rezultatele investigației nu nimeresc la cei care au achitat tot acest banchet, ci la organele de drept care nu s-au descurcat cu principalele lor funcții - protecția legii! Și după toate acestea, ei declară că cei jefuiți din nou nu vor afla nimic? Voi, ce, ați înnebunit de tot? Presupun că nu avem prea mult de aleges. Ori noul guvern îl scoate din birou pe acest criminal, sau cetățenii îi vor scoate pe toți din birouri. Nu vă mai bateți Joc de bunul simț!", a subliniat arhitectul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load