COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: Opoziția critică guvernarea din cauza unor frustrări și a egoismului

Opinie: Opoziția critică guvernarea din cauza unor frustrări și a egoismului

În aceste zile cu toții sîntem puși l-a grea încercare, iar oamenii mai mult ca oricînd ar trebui să își unească forțele și să lupte pentru singurul inamic și anume – Coronavirusul.

De această părere este analistul politic, consilierul municipal Nicolae Pascaru.

Potrivit acestuia, astăzi țara noastră nu are nevoie de critica lașă a celor din opoziție care din cauza frustrărilor crează doar panică în societate, dar are nevoie de politicieni care știu cum să acționeze corect și la timp în situația de criză în care ne-am pomenit.

”Noi vedem foarte multa critică iar oamenii nu înțeleg în ce situație se află Republica Moldova. Este o problemă globală, mulți se dau experți în medicină și încearcă în aceste moment să ducă lumea în eroare și fac multă panică. Pe cînd politicienii care se află în prima linie, precum președintele Igor Dodon, prim-ministrul Ion Chicu și Ministrul Sănătății Viorica Dumbrăveanu, luptă din răsputeri ca să oprească răspîndirea aceste pandemii”, spune Pascaru.


Mai mult decît atît, opoziția care stînd în casă nu face altceva decît să critice, a ales doar să strige de după ”armata” care zi de zi se luptă cu pandemia, în loc să ofere o mîină de ajutor.

”Aceasta critică este nefondată, în 3 săptămîni avem sub 200 de persoane infectate, pe cînd în alte state europene numărul bolnavilor este de cîteva mii. Inclusiv Organizația Mondială a Sănătății a oferit o notă foarte bună Moldovei pentru efortul depus în lupta cu COVID-19”, a mai spus Pascaru.

Acesta spune că în aceste zile grele pentru Republica Moldova, conducerea de vîrf a țării a ales să stea în prima linie, alături de armată, polițiști și medici, dar nu să se ascundă prin case așa cum o fac alți politicieni.

Pascaru spune că acum mai mult ca oricînd avem nevoie de o societate, calmă și consolidată, pentru că doar împreună vom putea reuși.

”Acum mai mult ca oricînd trebuie să fim calmi și uniți, pentru că doar împreună vom putea trece peste această năpastă și vom putea reuși să restabilim economia țării noastră după pandemie”, a punctat Pascaru.

Analistul cheamă oamenii la calm și responsabilitate.

”Trebuie să stăm acasă, dacă vrem să trecem cu brio acest examen și să ieșim mîine în stradă și să ne putem din nou îmbrățișa prietenii”, a declarat acesta.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load