COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Opinie: "Online-ul va elimina pedagogii netalentați"

Opinie: "Online-ul va elimina pedagogii netalentați"

Pedagogii talentați, carismatici nu vor putea fi distruși nici măcar de sistemul de învățare online, iar milioane de învățători fără talent și așa erau online, deși erau prezenți fizic la lecție, iar pe acești învățători online-ul pur și simplu îi va distruge.

De această părere este Mihail Kazinik – muzician și autor al metodei de gîndire asociative, care în blog-ul proiectului "Educație alternativă în Rusia", a vorbit anterior, cum părinții și elevii să supraviețuiască educației online, dacă va începe totul din nou, scrie vogazeta.ru.

Mihail Kazinic a menționat că o persoană talentată găsește rapid acele detalii și subtilități pe care le poate folosi în noile condiții, iar calitatea principală a unei persoane talentate este ușurința de a genera idei.


El a subliniat că un profesor bun poate întotdeauna să atragă atenția prin a oferi informații într-un mod deosebit, a spune ceva neobișnuit, impresionant care fac copiii să gîndească, dar nu să citească din manual, și cel mai important – el poate arăta relația dintre obiectul lui și alte științe și cultură, așa cum totul în lume este interconectat. "Este important ca fiecare profesor să înțeleagă acest lucru", a menționat Mihail Kazinic.

El a mărturisit că astfel de învățători sînt puțini.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load