Opinie: Funcționarul moldovean care fuge cu un scaun va rămîne în istorie

Opinie: Funcționarul moldovean care fuge cu un scaun va rămîne în istorie

Birocratul care fuge cu un scaun din clădirea guvernului moldovean va rămîne în istorie și a demonstrat încă o dată că la astfel de oameni instinctul e mai presus de toate.


Această opinie a fost exprimată de istoricul, politologul, fostul membru al Parlamentului Republicii Moldova (2010-2014), Zurab Todua, transmite Noi.md.


El a remarcat că imaginile unice cu oficialul care fuge, dar care în cele din urmă și-a luat și scaunul, au ajuns la multe mass-media din lume. Acest domn, care încearcă să arate vesel, a intrat sau mai bine zis, a nimerit în istorie.


"Chiar dacă acesta a fost scaunul său (așa cum spune el), putea să-i fie rușine să-l tragă sub privirea subalternilor săi, a poliției și jurnaliștilor. La urma urmei, probabil că în ”funcția” sa, el nu s-a lăsat obijduit și a luat destul de la stat. Ar putea să-i doneze, cel puțin acest scaun. 


În nici un caz! La gospodărie totul va prinde bine și nu-mi pasă că toată lumea se uită la mine și mă fotografiază. Instinctul e mai presus de toate...", a scris Zurab Todua pe pagina sa de pe o rețea socială.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load