TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Opinie: Deputații noștri, după nivelul de inteligență, îi depășesc pe colegii lor din Ucraina

Opinie: Deputații noștri, după nivelul de inteligență, îi depășesc pe colegii lor din Ucraina

Deputații noștri, după nivelul de inteligență, îi depășesc pe colegii lor din Ucraina, deoarece nu rîd de deputații vorbitori de limbă rusă atunci cînd aceștia încearcă să vorbească limba de stat, dar nu le reușește întotdeauna.

Această opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru, fost ministru al Economiei Moldovei și acum expert independent Alexandru Muravschi, comentînd știrea despre faptul că deputatul parlamentului ucrainean Anton Kisse nu a putut vorbi în limba ucraineană în timpul ședinței parlamentare, făcîndu-i pe colegii săi să rîdă. În timpul discursului său, Kisse a încercat să vorbească ucraineană, folosind și cuvinte rusești. Cu toate acestea, dificultățile de limbaj și ridiculizarea altor deputați l-au obligat să treacă în cele din urmă la limba rusă, transmite Noi.md.


„Ei bine, cel puțin aici deputații noștri îi devansează, în ceea ce privește inteligența, pe omologii lor ucraineni și nu rîd atunci cînd vre-un vorbitor de limbă rusă începe să rostească cel puțin o parte din discursul său în limba moldovenească (română). În general, acest exemplu dezvăluie bine un adevăr simplu: te poți îmbrăca în cele mai scumpe haine, să-ți faci o coafură la modă, să ocupi un fotoliu înalt, dar dacă n-ai cei șapte ani de acasă, atunci adevărata ta lipsă de educație va ieși mereu la iveală”, a scris Alexandru Muravschi pe pagina sa de pe o rețea socială.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load