Opinie: Chișinăul are nevoie de mai multe chioșcuri de vînzare a florilor

Opinie: Chișinăul are nevoie de mai multe chioșcuri de vînzare a florilor

Chișinăul are nevoie de mai multe chioșcuri de vînzare a florilor, dar ele trebuie să arate frumos şi aranjat, așa cum se întîmplă în multe orașe europene.


Este opinia exprimată de președintele Comisiei pentru protecția socială, sănătate, educație, cultură, mass-media și relații interetnice a Consiliului Municipal Chișinău, Alla Nemerenco.


Potrivit acesteia, la Chișinău s-ar putea aloca mai multe terenuri pentru vînzări de flori, dar acestea trebuie să aibă un aspect la fel de aranjat ca în Amsterdam, București și în multe alte orașe din străinătate.


„Din anumite motive, la noi aceste chioșcuri sînt concentrate în anumite locuri, fără o amplasare urbanistică atractivă. În străinătate nu veţi vedea aşa chioşcuri oribile cum sînt ale noastre, iar vînzarea de flori în orașele europene le împodobește realmente", a spus Alla Nemerenco.


"Și cred că ar fi bine ca producătorii și vînzătorii să aibă mai multe locaţii pentru comerţ, în acest sens ar trebui să ne gîndim la aspectul lor. Sînt sigură că rețeaua de puncte de vînzare va aduce şi bani mai mulți", a spus ea.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load