COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Omorul de la Atrium: Justiția este coruptă și nu există dreptate

Omorul de la Atrium: Justiția este coruptă și nu există dreptate

Rudele lui Serghei Bejenari, tînărul ucis în 2018 în fața unui club din Capitală, spun că justiția este coruptă și nu există dreptate, intuind că cei care se fac vinovați de omor nu vor fi pedepsiți.

Acestea au renunțat la avocat, dar afirmă că procurorul pe caz va ataca decizia la Curtea de Apel Chișinău, transmite ZdG.md.

Concubina tînărului, Alisa Ceraniova, menționează că a aflat din știri sentința și „s-a simțit prost, dar era de așteptat, pentru că la noi justiția e foarte coruptă”.


Fratele lui Serghei Bejenari, Ion, a menționat pentru ZdG că martorii și-au schimbat pe parcurs declarațiile, iar la avocat a renunțat deoarece acesta nu va schimba nimic.

Mama tînărului decedat, Valentina Bejenari, a spus că nici nu a reușit să participe la ședința din 26 iunie, cînd a fost pronunțată decizia la Judecătoria Chișinău, sediul Rîșcani, deoarece, deși a fost informată că va începe la ora 14:00, deja se încheiase cînd a ajuns.

„Ei sînt tare vinovați, ei mi-au ucis copilul. Dacă judecata nu a făcut dreptate, ce să facem? Nu am bani să cumpăr. Dacă a fost cumpărată, ce pot să fac eu? Tare îmi pare rău că nu au făcut dreptate. Nu este dreptate. Fiul meu stă și putrezește, dar ei se plimbă. Nu-i nicio dreptate. O să mergem mai departe”, a conchis femeia.

Reamintim că unul dintre luptătorii K1 a fost ACHITAT în totalitate, iar celălalt – ACHITAT parțial și condamnat la o amendă simbolică pentru un singur capăt de acuzare – ”huliganism”.

Cazul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 mai 2018, în timpul unei altercații în parcarea unui centru comercial, cînd inculpații, împreună cu un coparticipant, l-au bătut crunt pe un tînăr, care a decedat, peste cîteva zile, la spital.

Dosarul în privința coparticipantului celor doi a fost disjuns într-o procedură separată, acesta fiind anunțat în căutare.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load