TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Omor intenționat? Se complică lucrurile în cazul Luncașu

Omor intenționat? Se complică lucrurile în cazul Luncașu

În cazul morții omului de afaceri Iurii Luncașu, apropiat ex-liderului Partidului Democrat Vlad Plahotniuc, a fost pornit un dosar penal pentru „omor intenționat”, spune Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Interne.

„Niciuna dintre ipotezele posibile nu este exclusă. A fost intentat un dosar penal în baza articolului 145 al Codului penal (n.r. omor intenționat)”, a spus ministrul într-un interviu pentru Europa Liberă.


„Sînt sigur că vom ajunge la finalitate. Este în gestionarea și a procuraturii, se mai fac și alte demersuri pentru a lărgi spectrul de probleme ce urmează a fi rezolvate”, a comentat șeful de la MAI.

„Tot felul de inepții care s-au aruncat în spațiul public precum că în spatele acestui deces s-ar afla actuala conducere a Republicii Moldova fac partea dintr-un scenariu bine pus la punct de către forțe ostile parcursului nostru civilizat, european, care au fost în mod democratic debarcați de la putere și iată că suferă”, a mai spus Năstase.

Primele informații despre acest caz, apărute acum o zi, relatau că omul de afaceri Iurii Luncașu s-ar fi împușcat pe 17 august pe traseul R-6, Ialoveni-Durlești.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load