COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Odă Vieții, Libertății, Soarelui și Aerului! Interpreții propun organizarea unui mare concert

Odă Vieții, Libertății, Soarelui și Aerului! Interpreții propun organizarea unui mare concert

În Moldova, după ieșirea din carantină și permisiunea de a organiza evenimente în masă, ar putea fi organizat un concert mare, un festival dedicat Vieții, cu participarea unui număr mare de cîntăreți și trupe.

Ideea desfășurării acestui eveniment a fost exprimată de liderul grupului Gîndul Mîței, Nicu Țărnă, în cadrul unei discuții video cu prezentatorul rubricii "Istoria rock-ului moldovenesc" de pe portal Noi.md, Nicolai Mișcoi.

Nicu Țărnă consideră importantă organizarea unui astfel de concert sau festival ca fiind o Odă adusă Vieții, Libertății, Soarelui și Aerului!

Potrivit lui, un astfel de eveniment poate fi organizat numai atunci cînd va fi permis oficial și sigur. Se zvonește că situația cu coronavirusul pe planeta noastră va continua încă 1,5-2 ani, iar acum este greu de spus cînd autoritățile vor anula interdicția de a desfășura activități în masă.


Liderul trupei Gîndul Mîței consideră că, poate, totul se va termina mai repede și deja în această toamnă se va reuși punearea în practică a aceastei idee foarte bune.

Potrivit lui, desigur, pentru organizarea unui astfel de concert mare va fi nevoie de mulți bani, dar, probabil, în această situație, interpreții vor fi ajutați de sponsori.

Nicu Țărnă a spus că, dacă totul va fi bine, probabil se va reuși organizarea unui astfel de festival în această toamnă la aer curat, sub cerul liber. Ar fi ideal de organizat acest eveniment în Piața Marii Adunări Naționale și să participe cît mai mulți muzicieni și trupe.

Liderul formației Zdob Și Zdub, Roman Iagupov, a susținut ideea desfășurării unui astfel de concert, festival, numind-o una bună. El a spus că, chiar dacă formația Zdob și Zdub nu va putea, din anumite motive, să participe la acest concert, el personal va participa cu plăcere și va interpreta cîteva cîntece la chitară.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load