TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Oamenii sînt cointeresați de politică și sănătate. Topul articolelor analitice din 2019

Oamenii sînt cointeresați de politică și sănătate. Topul articolelor analitice din 2019

Pe parcursul întregului an rubrica „Analitica” i-a familiarizat pe cititori cu cele mai importante și actuale probleme în domeniul politicii, economiei, culturii, dreptului, sănătății, educației și altor direcții. Cum totuși s-au repartizat preferințele cititorilor?

La coada top-10 se află articolul pe subiect politic Dilemă post-electorală: o coaliție “ucigătoare” sau alegeri anticipate? și investigația Cum bunurile și afacerile lui Șor au ajuns la persoane interpuse.


Pe locul șase, șapte și opt s-au clasat articolele din seria Noii membri ai Cabinetului de Miniștri ai Moldovei - cine sînt ei? și anume Ministrul eminent, Ministrul “din Paris” și Ministru – doctor în științe și pur și simplu doctor.

După cum se vede, autorii rubricii Analitica nu au lăsat fără atenție schimbările radicale care au avut loc în Moldova în 2019. Și au fost recompensați de faptul că articolul Țara oligarhului. Cum și-a cîștigat averea Vlad Plahotniuc s-a poziționat pe locul cinci.

O atenție deosebită pentru viața și aventurile politicianului fugar și controversatului businessman Ilan Șor au influențat și asupra ratingului articolului Ilona Şor: văduvă nealinată sau cardinal sur în fustă? Aceasta s-a clasat pe locul patru printre cele mai citite articole în anul care pleacă.

Nu au rămas indiferenți cititorii site-ului nostru nici față de problemele justiției. Locul trei i-a revenit articolului Cine poate dizolva Curtea Constituțională?

Pe lîngă acesta, cititorii noștri au manifestat interes și pentru articolul Cum Ilan Șor și-a cîștigat banii pentru viața sa de lux. Această investigație a luat locul doi în rating.

Însă cel mai mult cititorii Noi.md sînt interesați de sănătatea sa și a copiilor săi. Cel puțin, acest lucru îl denotă faptul că articolul „Păziți-vă de aceste vaccinuri, ca de foc !” - avertizează presa străină a acumulat un număr record de vizualizări, situîndu-se pe primul loc în topul celor mai citite articole.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load