COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Oamenii au dat o notă activității Guvernului Chicu (VIDEO)

Oamenii au dat o notă activității Guvernului Chicu (VIDEO)

În pofida greutăților cu care se confruntă Republica Moldova, totuși marea majoritate a oamenilor cred că actualul executiv trebuie să fie lăsat să lucreze.

”Nimeni din foștii guvernanți nu au arătat oamenilor că pot întradevăr să lucreze. Cred că Dumbrăveanu se descurcă bine și sperăm să fie totul bine”, a spus o femeie.

Pe de altă parte unii spun că autoritățile au gestionat nu în cel mai corect mod criza pandemică.

”Cred că trebuiau alte metode. Dacă într-un troleibuz încap 300 de persoane și la un moment dat se micșorează numărul de troleibuze ce se întîmplă. Se infectează mai mulți”, a spun un alt bărbat.


”Guvernul trebuie să fie schimbat, iar Ministrul Sănătății să fie un medic”, au mai spus unii

Oamenii cred că nici un guvern din lume nu a fost pregătit pentru pandemia de coronavirus, iar executivul condus de Ion Chicu trebuie lăsat să lucreze.

”Este cel mai bun prim-ministru care l-a avut țara noastră. Restul au fost doar niște bandiți și niște hoți. El în schimb, este un adevărat tehnocrat, un om care își iubeste cu adevărat patria.”

”Nu îi dau voie să lucreze, lăsa-ți omul să lucreze. Cei care au fost pînă la el ce au făcut, doar au lătrat ca niște cîini! Așa e situația acum, dar lor tot nu le convine. Guvernul tot face ca să fie bine, dar unii ca Candu l-aș spînzura în piață ca să vadă toți.”

Oamenii spun că Guvernul trebui să fie lăsat să lucreze, pentru că pandemia de COVID-19 a lăsat o gaură în economica țării, iar aceasta trebuie să fie cumva astupată.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load