O schemă de contrabandă cu substanțe narcotice, anihilată de vameși

O schemă de contrabandă cu substanțe narcotice, anihilată de vameși

Ofițerii serviciilor specializate ale Vămii au deconspirat și anihilat o schemă de contrabandă cu substanțe narcotice în proporții mari, notează Noi.md.


Pe acest caz sînt reținuți doi locuitori ai raionului Hîncești, care au încercat să scoată ilegal din țară 420 de grame de marijuana.


Stupefiantele au fost depistate de către vameșii de la Leușeni pe 5 februarie curent, într-un autocar de pe ruta Chișinău-București. Masa vegetală era împachetată într-o folie de staniol, care era prelucrată cu cafea măcinată în vederea camuflării mirosului specific.


Actualmente, organul de urmărire penală al Serviciului Vamal întreprinde măsuri în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor infracțiunii relevate și tragerii la răspundere a persoanelor implicate.


Cei doi învinuiți sînt plasați în arest la domiciliu, în privința acestora fiind inițiat un dosar penal pentru tentativa săvîrșirii infracțiunii de contrabandă. În cazul în care le va fi demonstrată culpabilitatea, suspecții riscă închisoare pe un termen de pînă la 10 ani.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load