O saună a luat foc (VIDEO)

O saună a luat foc (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit în dimineața zilei de ieri pe teritoriul unui complex de agrement de pe strada Mihai Eminescu din orașul Glodeni.

Pentru stingerea focului au intervenit patru autospeciale. Apelul la serviciul 901 a fost recepționat la ora 10.30. Conform primelor informații, focul a mistuit o parte din local și o baie cu aburi. Ajunși la fața locului, pompierii au localizat arderea, pentru ca aceasta să nu obțină răspîndire.

În urma incendiului au fost afectate bunurile materiale din baie și bucătărie, antreul și anexa localului. Mai mult, arderea a cuprins și 300 de metri pătrați din acoperișul complexului. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Salvatorii au reușit lichidarea focului fără ca acesta să se extindă. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de către specialiștii IGSU.

Conform datelor Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, de la începutul anului 2018, în Republica Moldova au avut loc 64 de incendii în care și-au pierdut viața 7 persoane.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load