O moldoveancă îi face concurenţă lui Mark Zuckerberg într-un top inedit

O moldoveancă îi face concurenţă lui Mark Zuckerberg într-un top inedit

O moldoveancă, a fost inclusă în „Top 100 Influencers in Identity”. Asta pentru că face parte dintre profesioniștii care a devenit o imagine reprezentativă pentru industria în care își desfășoară activitatea. 


Mariana Dahan s-a născut la Ungheni, însă acum se află în fruntea World Identity Network, proiect bazat pe identificarea identității copiilor și lupta cu traficul de copii.


Pe lîngă proiectul care i-a oferit un renume internațional, moldoveanca este fondatoarea a Global Blockchain Business Council, organizației care implementează tehnologii blockchain, iar în trecut a îndeplinit funcția de specialist senior în tehnologii de informare la Banca Națională. 


„Top 100 Influencers in Identity” reprezintă o listă, ce se întocmește anual, din care fac parte 100 de personalități ce s-au manifestat prin succese marcante în promovarea identității și activității sale. Lista cuprinde antreprenori individuali și membri ai marilor organizații și se referă atît la angajați din sectorul public, cît și la cei din domenii private.


Influencer este persoana care s-a manifestat în mediul on-line prin activitatea pe care o exercită. Care a devenit o personalitate reprezentativă pentru un grup larg de oameni. Influenceru creează comunități în jurul blogului, contului sau de Facebook, Instagram sau Snapchat, canalului de Youtube, comunități active pe care are puterea de a le influența și a le determina să acționeze.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load