COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O moldoveancă a luat locul doi la un show televizat din SUA

O moldoveancă a luat locul doi la un show televizat din SUA

Spectacolul care i-a schimbat viața. Moldoveanca Victoria Cocieru s-a pomenit printre cei trei finaliști ai popularului show televizat american „Project Runway”.

Acum cîțiva ani, tînăra designer împreună cu soțul a emigrat în Statele Unite, transmite publika.md.

În fiecare an cîteva mii de participanți din întreaga lume luptă pentru oportunitatea de a intra în proiect, dar sînt alese doar 17 persoane.


Tom Brown, Brandon Muskwell, Karlie Kloss, Sirena Williams sînt doar cîteva dintre vedetele americane care au jurizat proiectul. Designerul din Moldova a ajuns în finală, ocupînd locul doi.

Istoria Victoriei Cocieru seamănă mai mult cu povestea Cenușăresei. A venit în America întîmplător - cîștigînd loteria Green Card în 2015. Plecînd din Moldova împreună cu soțul ei, a lăsat aici un mic magazin de îmbrăcăminte care se vindea ca pîinea caldă. În America a trebuit să înceapă de la zero.

Datorită perseverenței și muncii din greu, Victoria a reușit să-și deschidă propriul magazin online și imediat după încheierea „Project Runway”, a găsit un investitor important. Acum ea intenționează să deschidă o fabrică de îmbrăcăminte în Statele Unite.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load