TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O mașină ticsită cu canabis, descoperită de vameși

O mașină ticsită cu canabis, descoperită de vameși

Procurorii DIICOT Iași, ofițerii din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași și lucrătorii biroului vamal Sculeni au realizat sîmbătă seara o captură de peste 11 kilograme de cannabis.

Drogurile erau ascunse în rezervorul unui autoturism marca Volkswagen Passat de culoare gri metalizat.


Imediat după capturarea drogurilor în punctul de trecere a frontierei de la Sculeni au sosit și ofițerii de la Crimă Organizată care au ridicat întreaga cantitate de droguri și au continuat cercetările împreună cu procurorii DIICOT Iași.

Surse din cadrul anchetei au declarat că în cursul zilei de sîmbătă, pe un canal de cooperare internațională Români–Republica Moldova, au fost obținute informații cu privire la 3 traficanți de droguri care se vor deplasa în România, respectiv în municipiul Iași de unde vor ridica o cantitate mare de droguri pe care ulterior o vor trece prin punctul de trecere a frontierei de la Sculeni.

Polițiștii de frontieră au luat măsuri de monitorizare a celor trei traficanți de droguri, iar la revenirea și întoarcerea acestora prin punctul de frontieră spre Republica Moldova aceștia au fost interogați.

La un control amănunțit atît de către polițiștii de frontieră, cît și de vameșii români la care a fost folosit și un cîine al Poliției de Frontieră antrenat pentru descoperirea drogurilor, a fost identificat exact locul în care erau ascunse cele peste 11 kilograme de canabis.

Procurorii DIICOT au reținut pe toți cei 3 traficanți pe care i-au condus la sediul DIICOT IASI, urmînd ca în cursul zile de duminică să-i prezinte pe aceștia cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Iași.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load