O mamă, văzută cum coboară scările de la Valea Morilor fiind cu cărucior

O mamă, văzută cum coboară scările de la Valea Morilor fiind cu cărucior

Deși abia pe jumătate reparate, scările de la intrarea în parcul Valea Morilor deja dau bătăi de cap unor chișinăueni, mai ales mămicilor cu cărucioare pentru care nu s-au creat căi de acces. 


O familie din capitală a mers la Valea Morilor, dar plimbarea le-a fost îngreunată de zecile de scări care duc pînă în parc și de lipsa măcar a unei treceri pentru cărucioare. Se pare că aceasta nu ar fi problema doar a autorilor materialului, ci cu această dificultate se confruntă și alte mămici care, ajunse în fața scării de granit, fac cale întoarsă.De asemenea, autorul secvenței video a venit și cu cîteva soluții alternative pe care le-a propus autorităților. Bărbatul s-a adresat și lui Ruslan Codreanu, spunîndu-i că lucrările lasă de dorit din mai multe puncte de vedere și propunîndu-i să revadă proiectul pînă cînd nu au fost finisate lucrările.


Amintim că, actualmente, reconstrucția scării din granit din Parcul Valea Morilor din Chișinău este finalizată în proporție de aproape 90%, iar termenul de finalizare este luna iulie. Proiectul are la bază un grant în valoare de circa 920.000 de euro din partea Consiliului local al Sectorului 1 a municipiului Bucureşti, România. Totodată, Consiliul municipal Chișinău a alocat 3,5 milioane de lei, suplimentar la proiectul de reconstrucție, pentru o serie de lucrări aferente scării. 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load