COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O mamă cu 2 copii, filmați la un pas de tragedie în Chișinău (VIDEO)

O mamă cu 2 copii, filmați la un pas de tragedie în Chișinău (VIDEO)

O femeie, împreună cu doi copii minori, care traversau strada regulamentar, au fost la un pas de a fi spulberați de o mașină.

Incidentul, care se putea termina tragic, s-a întîmplat în data de 13 octombrie,în jurul orei 10.55, la intersecția străzilor Liviu Deleanu cu Alba-Iulia din sectorul Buiucani. Imaginile cu momentul incidentului au fost suprinse de o cameră video instalată în magazinul din apropiere.

Femeia a povestit că totul întîmplat într-o fracțiune de secundă.

Din imagini se vede cum femeia, împreună cu cei doi copii, traversau strada Alba Iulia pe zebră, la culoarea verde a semaforului.


Șoferul venea de pe strada Liviu Deleanu și vira spre Alba Iulia. La un moment dat, cînd cei trei erau deja la mijloc de drum, mașina, care venea cu viteză de pe Liviu Deleanu, nu le-ar fi cedat trecerea și era la un pas să-I accidenteze.

Din fericire, aceștia au reacționat promt și au reușit să se ferească, astfel impactul a fost evitat. Șoferul a frînat puțin, însă, n-a oprit, acesta și-a văzut mai departe de drum.

Speriată, victima a sunat la poliție cu speranța ca șoferul să fie sancționat, pentru că n-a cedat trecerea pietonilor și era la un pas să producă un accident grav.

Cazul a fost înregistrat la INP.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load