COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O filială Moldovagaz își va relua activitatea, într-un regim special

O filială Moldovagaz își va relua activitatea, într-un regim special

Centrul relații cu consumatorii al SA „Moldovagaz” din Chișinău, situat pe strada Pușkin 64, își va relua activitatea începînd cu ziua de luni, 27 aprilie, într-un regim special. Despre aceasta se anunță într-un comunicat de presă.

La etapa inițială se vor prelucra doar adresările consumatorilor de tip facturare și refacturare, precum și recalcularea sumelor din actele de plată sau achitarea acestora.

Orele de primire a consumatorilor sînt de la 08.00 pînă la 17.00, cu o pauză de masă de la 12.00 pînă la 13.00. Centrele relații cu consumătorii din afara Chișinăului își vor păstra regimul de sistare a activității pînă la o decizie aparte.


„Toți angajații Centrului din Chișinău vor fi asigurați cu mijloace de protecție personală, inclusiv măști și mănuși de unică folosință. La intrare și în încăperea centrului sînt instalate recipiente cu soluții de dezinfectare a mîinilor pentru consumatori.

Îndemnăm vizitatorii Centrului să respecte cu strictețe normele de distanță sanitara de cel puțin 2 metri și să execute incontestabil solicitările administratorilor în privința ordinii de acces în edificiu. Ne cerem scuze pentru incomoditățile posibile, însă ne conducem de regulile epidemiologice actuale”, se arată în comunicat.

Reamintim că indicii contorului pot fi transmiși prin intermediul site-ului www.moldovagaz.md atît în caseta vizuală dedicată, în rubrica „Consumatori”, cît și în cadrul procedurii de achitare a facturii prin site-ul SA „Moldovagaz”. Totodată, recent a fost lansată și aplicația specială Viber ChatBot, care permite expedierea datelor.

Încă o opțiune este apelul telefonic la întreprinderea teritorială de distribuție a gazelor naturale. Astfel consumatorii pot expedia datele contorului de sine stătător la distanță, rapid și sigur. Menționăm că perioada de citire și primire a indicilor începe la data de 25 a fiecărei luni.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load