O fetiță de șapte ani din Moldova a obținut premiul mare la un concurs din Slovenia

O fetiță de șapte ani din Moldova a obținut premiul mare la un concurs din Slovenia

Al zecelea concurs internațional de muzică la care a participat Evelina Rusu, o fetiță în vîrstă de 7 ani, din Moldova, a fost cu succes.

Evelina a cucerit juriul și publicul, devenind cîștigătoarea Festivalului Internațional de Muzică ,,Bled Golden Microphone” din Slovenia, la categoria juniori.

De altfel, Evelina a devenit cea mai tînără cîștigătoare a acestui concurs, după ce a primit premiul Grand Prix Junior. Este pentru prima dată, în istoria acestui concurs, cînd un copil de 7 ani, a cîștigat un premiu atît de important, scrie diez.md.Competiția a avut loc în perioada 16 – 21 iulie în Slovenia. Evelina Rusu a participat la cea mai mică categorie la care au fost înscriși copii cu vîrsta de pînă la 9 ani.

Este de menționat că, alături de Evelina, în concurs au mai participat 4 fetițe din Moldova: Maria Cazarinov a obtinut locul 2, Beatrice Ungureanu a luat trofeul pentru ,,Cel mai frumos debut”, iar Anișoara Solonari a obținut trofeul ,,Pentru cea mai frumoasă interpretare în limba romînă”. Și Felicia Iordachi a avut o prestație minunată. Copiii sînt membri ai Studioului Artistic „Rodica Rosioru”.  

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load