TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O femeie, neglijată în ultimul hal la Spitalul de Traumatologie (VIDEO)

O femeie, neglijată în ultimul hal la Spitalul de Traumatologie (VIDEO)

Anchetă la Spitalul de Traumatologie din capitală. O pacientă în vîrstă de 70 de ani și fiica ei acuză angajații unei secții de neglijență și indiferență.


Se întîmplă după ce, din spusele lor, bolnava, care fusese operată, a fost lăsată mai bine de trei ore, într-un salon, fără să i se administreze ceva contra durerilor insuportabile. Cele două cred chiar că lucrătorii medicali ar fi uitat-o în salon. De partea cealaltă, reprezentanții spitalului, dar și asistenta medicală, au negat acuzațiile.


Doamna Eugenia, în vîrstă de 70 de ani, a ajuns la acest spital acum două zile, pentru o intervenție la mînă. După operație, a fost adusă în salon, iar de aici s-ar fi început problemele. Femeia afirmă că deși avea dureri groaznice, nimeni nu s-a apropiat să-i dea ceva contra lor.


Indignată de această situație, fiica pacientei a scris despre problemă pe rețelele sociale. La ea a reacționat și ministra Sănătății, care a cerut directorului spitalului să facă lumină, dar și o soluție pentru ca astfel de cazuri să nu se mai repete.


Directorul afirmă că, la prima vedere, nu vede vreo abatere de la normă.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load