O femeie din R. Moldova a dispărut împreună cu fiica și nepoata sa în România

O femeie din R. Moldova a dispărut împreună cu fiica și nepoata sa în România

O minoră în vîrstă de patru ani de zile, mama sa şi bunica au fost date dispărute după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Poliţiştii le caută, după ce ultima dată au fost văzute pe raza oraşului Dolhasca, judeţul Suceava.


Poliţiştii la caută pe Vera Aioanei (25 de ani), din oraşul Dolhasca, judeţul Suceava Alexandra Maria Aioanei (4 ani), din aceeaşi localitate şi Elena Bălan (49 de ani), domiciliată în Republica Moldova, care în cursul zilei de 17 ianuarie 2018, în jurul orei 07.00, au plecat din Dolhasca şi nu mai sîntde găsit.


Semnalmentele Verei Aioanei: înălţime 1,60 metri, constituţie atletică, ochi albaştri, păr blond, pînă la nivelul umerilor, faţă ovală, sprîncene arcuite, nas drept. La data plecării era îmbrăcată cu geacă albastră din fîş, blugi de culoare neagră, gen colanţi, în picioare purta ghete negre din piele, cu şireturi, avînd asupra sa o geantă maro deschis (dimensiuni 40x30 cm). 


Semnalmentele minorei Alexandra Maria Aioanei: înălţime circa 80 de centimetri, ten deschis, păr blond, drept, ochi albaştri, fiind îmbrăcată cu o geacă de culoare roz.                                          


Semnalmentele Elenei Bălana: înălţime aproximativ 1,70 metri, corpolentă, faţa ovală, parul şaten, tuns scurt, are accent moldovenesc, poartă ochelari, fiind îmbrăcată cu o geacă albastru închis, pantaloni de culoare închisă, iar în picioare purta cizme negre, pînă la nivelul genunchiului. În cazul în care aveţi informaţii cu privire la aceste persoane, vă rugăm să apelaţi Poliţia prin 112 sau să vă adresaţi celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load