O femeie care a ”luat pe sus” o barieră de la granița cu Ucraina, trasă la răspundere

O femeie care a ”luat pe sus” o barieră de la granița cu Ucraina, trasă la răspundere

Autoritățile transnistrene vor trage la răspundere penală o femeie care, sîmbătă noaptea, aflîndu-se la volanului unui automobil de model SsangYong, a deteriorat de două ori bariera de la granița cu Ucraina, mai întîi cînd a intrat în regiune, iar apoi cînd a încercat să plece din ceasta.

Potrivit agenţiei INFOTAG cu referire la un comunicat al Ministerului Securităţii de Stat al Transnistriei, incidentul a avut loc la punctul de control „Pervomaisk“, unde, ignorînd procedura de control la frontieră, femeia, la volanului unei maşini cu numere de înmatriculare ucrainene, a trecut prin punctul de control, atingînd santinela de la bariera automată. Anterior, într-un mod similar ea a trecut şi prin punctul de control ucrainean „Cuciurgan”.

Pentru a o reține, a fost anunțat un plan de intervenţie, astfel că, la puţin timp, automobilul cu femeia originară din Transnistria a fost reținut. Femeia a fost trasă la răspundere administrativă pentru încălcarea regimului la punctul de control și pentru nerespectarea cerințelor legale ale funcționarilor. Ulterior, ea a fost eliberată.

Cu toate acestea, comportamentul inadecvat al femeii nu s-a încheiat. Cîteva ore mai tîrziu, ea a încercat din nou să treacă granița. Ea a lovit bariera și, deplasîndu-se pe contrasens, în pofida benzii cu ţepi şi barierei închise la ieșire, femeia a trecut prin punctul de control, îndreptîndu-se spre Ucraina. Ea s-a oprit abia în apropiere de punctul de control „Cuciurgan”, unde a fost reținută de organele de drept ale Ucrainei.

Ea a fost predată organelor transnistrene și se află acum pe teritoriul Transnistriei în așteptarea procesului de judecată.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load