O echipă de tineri din R. Moldova, în top patru la un concurs din SUA

O echipă de tineri din R. Moldova, în top patru la un concurs din SUA

Republica Moldova s-a clasat în top patru, cîştigînd premiul special pentru performanţe deosebite, din 54 de echipe din întreaga lume, la Summitul Internaţional al tinerilor antreprenori, Diamond Challenge for High School Entrepreneurs.

Echipa „Gen2Gen” - Generation to Generation din Republica Moldova a reuşit să obţină multe laude, dar şi un cec în valoare de 2000 de dolari în finala Diamond Challenge for High School Entrepreneurs, care s-a desfăşurat recent în Delaware, SUA.

Ideea proiectului lansat de tinerii moldoveni se rezumă la crearea unei platforme pentru angajare a pensionarilor, în vederea obţinerii unor venituri suplimentare, dar şi cu scopul de sporire a speranţei de viaţă în Moldova.

Diamond Challenge reprezintă o competiţie internaţională de antreprenoriat, organizată de INVENTO cu susţinerea Universităţii din Delaware. Concursul este destinat tinerilor cu vîrsta cuprinsă între 14 şi 18 ani, cu viziuni antreprenoriale, care au o idee de afacere şi îşi doresc implementarea acesteia.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load