COVID-19 în MOLDOVA

O doctoriță a uitat de oboseală. Uite cu ce se ocupa chiar în curtea spitalului

O doctoriță a uitat de oboseală. Uite cu ce se ocupa chiar în curtea spitalului

Obosiți de atîta luptă cu infecția care nu cedează, medicii încep să vadă și partea plină a paharului și s se bucure din lucruri mici.

Așa se face că, o doctoriță din Ungheni a fost surprinsă în timp ce dansa chiar în ograda spitalului unde activează și în care de mai bine de 5 luni luptă cu noul coronavirus.

Totul s-a întîmplat în timp ce un grup de muzicieni cîntau pentru lucrătorii medicali în cadrul unui turneu național. Eroina evenimentului a devenit Lucia Bulgaru, șefa secției Boli Cronice în cadrul Spitalului Raional Ungheni. Moldovan National Youth Orchestra a cîntat în semn de mulțumire pentru doctorii care luptă cu noul coronavirus.


National Youth Orchestra, în frunte cu dirijorul Adriano Marian, organizează pentru al patrulea an consecutiv expediția LA LA PLAY. Deși inițial scopul lor era să promoveze muzica clasică pe tot teritoriul țării noastre, pandemia le-a schimbat puțin planurile. Așa că acum îi găsești cîntînd pentru descreți frunțile medicilor din prima linie și pentru a-i încuraja pe pacienți.

Expediția LA LA PLAY se va încheia pe 31 august. Campania este susținută de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în comun cu alți cîțiva parteneri și agenți economici.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load