TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O cetățeancă a Moldovei – pe locul doi la concursul "Beauty of the Universe 2020"!

O cetățeancă a Moldovei – pe locul doi la concursul "Beauty of the Universe 2020"!

Cetățeanca Moldovei, Aliona Saitova, a devenit deținătoarea titlului "A Doua Frumusețe a Universului 2020", transmite Noi.

În special, astăzi, membrii juriului au identificat deținătoarea titlului "Beauty of the Universe 2020". A patra finală internațională a proiectului a avut loc în format online. La etapele preliminare ale festivalului au participat concurente din 10 țări ale lumii: Rusia, Belarus, Ucraina, Kazahstan, Uzbekistan, Moldova, Tanzania, Gambia, Bangladesh, India.


Deținătoarea titlului "Beauty of the Universe 2020" a devenit rusoaica Olga Samoilova, care locuiește în Tveri. Locul doi și titlul de "A doua frumusețe a Universului 2020" a mers în Moldova la Aliona Saitova. Locul trei și titlul "A treia frumusețe a Universului 2020" l-a primit rusoaica Anastasia Lavrentieva din Nijnii Novgorod.

Este planificat ca cel de-al cincilea Festival aniversar de frumusețe și creativitate "Beauty of the Universe 2020" să se desfășoare deja în format offline. Țara și orașul evenimentului vor fi determinate mai tîrziu.

Misiunea globală a proiectului este de a schimba lumea spre bine, de a îmbunătăți viața omului pe planeta noastră și atitudinea grijulie față de natură.

Aliona Saitova (cetățenie - Moldova, Chișinău) are 25 de ani. Ea este studentă la Universitatea Financiară din cadrul Guvernului Federației Ruse (prin corespondență). Lucrează în calitate de secretar la o firmă comercială. Participă ca model în diferite proiecte foto. Înălțimea sa: 168 cm.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load