COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O călătorie cu o mașină furată ar putea să îl coste foarte scump (VIDEO)

O călătorie cu o mașină furată ar putea să îl coste foarte scump (VIDEO)

Un tînăr de 24 de ani, locuitor al orașului Cricova, suspect că ar fi furat o mașină a fost reținut de oamenii legii, informează Noi.md.

Incidentul ar fi avut loc în dimineata zilei de 29 iulie. În cadrul acțiunilor de investigații polițiștii au stabilit că suspectul în comiterea infracțiunii activează ca angajat al spălătoriei auto, iar proprietarul i-a lăsat unitatea de transport și cheiile pentru ca acesta să o spele. Ulterior tînărul a urcat la volanul unității de transport fără acordul proprietarului și a părăsit teritoriul spălătoriei.

Astfel, în urma măsurilor întreprinse de către forțele de ordine suspectul a fost reținut la intrarea în or. Cricova, acesta fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale individul și-a recunoscut vinovăția, comunicînd că a răpit automobilul pentru a se plimba.


Tînărul este cercetat penal pentru săvîrșirea infracțiunii ,,Răpirea mijlocului de transport”, care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 1 la 3 ani.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load