O autocisternă cu motorină s-a răsturnat în apropiere de Vulcănești

O autocisternă cu motorină s-a răsturnat în apropiere de Vulcănești

O autocisternă care transporta motorină s-a răsturnat, vineri seara, într-o intersecție din apropierea orașului Vulcănești, Uta Găgăuzia.

Din cauza situației create, traseul a fost parțial blocat, circulația fiind dirijată de către inspectorii de patrulare, transmite IPN.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență menţionează că apelul la 901 a parvenit aproape de ora 20.00. În teren au fost îndreptate două echipe de salvatori cu două autospeciale. La fața locului, s-a stabilit că în autocisternă erau 30 de tone de motorină. Echipele de salvatori și pompieri au efectuat lucrări de pompare și transfer a motorinei într-o altă autocisternă.

Echipele de salvatori și pompieri au asigurat și paza antiincendiară, pentru a evita alte situații de risc. După aproximativ cinci ore, lucrările au fost încheiate, ulterior fiind evacuat de pe traseu și camionul răsturnat.

Șoferul nu a avut de suferit, acesta fiind singurul care se afla în cabina unității de transport. Alte circumstanțe ale acestui caz urmează să fie stabilite de către organele de drept.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load