Noi zboruri de la Chișinău spre Frankfurt și Viena

Noi zboruri de la Chișinău spre Frankfurt și Viena

La 25 martie 2018, compania aeriană germană Lufthansa va începe să efectueze un nou zbor zilnic de la Chișinău spre Frankfurt.


În același timp, din mai 2018, compania Austrian Airlines va crește numărul de zboruri între Chișinău și Viena de la 7 la 11 ori pe săptămînă, informează Noi.md.


Potrivit unui comunicat al companiilor aeriene menționate, anterior, Lufthansa oferea conexiuni între Chișinău și München, iar acum, conform noului orar de vară 2018, vor fi operate zboruri directe către Frankfurt. Pasagerii vor avea acum șansa să zboare direct către cel mai mare Hub Lufthansa, ceea ce le va permite conexiunea cu circa 300 de destinații în peste 100 de țări.


De asemenea, Austrian Airlines își va mări numărul de zboruri directe între capitala austriacă și cea a Republicii Moldova, de la 7 la 11 zboruri pe săptămînă.


„Sîntem foarte bucuroși și așteptăm cu nerăbdare să le oferim, în această primăvară, și mai multe conexiuni clienților noștri din Moldova. Pasagerii noștri care călătoresc din Chișinău vor putea acum să ia zboruri cu conexiune din cel mai mare Hub Lufthansa în Frankfurt cu Airbus 319, ceea ce le va permite să călătorească mai frecvent și către alte destinații în toată lumea, precum New York, Paris, Berlin, Barcelona, Bangkok, Nice, Shanghai, Toronto, Washington și Stockholm. Sîntem bucuroși și abia așteptăm să le oferim călătorilor moldoveni cele mai bune experiențe de zbor din această clasă. În prezent, FlyNet planifică și urmează să se lanseze pe toată linia familiei de avioane A320, lucru ce le va permite pasagerilor conexiune continuă la internet la bordul aeronavei. Prin lansarea acestor zboruri adiționale, Grupul Lufthansa își reconfirmă poziția sa în Republica Moldova, operînd 18 curse pe săptămînă, de la Chișinău spre întreaga lume, prin Frankfurt și Viena, zboruri efectuate prin liniile aeriene de clasa premium Lufthansa și Austrian Airlines”, a remarcat Antonio Tassone, director general al „Lufthansa Group” Romania și Moldova. 


Lufthansa este prima linie aeriană din Europa căreia i-au fost acordate 5 stele de calitate conform evaluării Skytrax. Pentru a celebra centenarul simbolului mărcii – cocorul, Lufthansa a lansat recent un design înnoit al mărcii, inclusiv al schemei de vopsire a aeronavei.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load