Ninsorile au lăsat fără lumină sute de case

Ninsorile au lăsat fără lumină sute de case

Conform informaţiei Administraţiei de Stat a Drumurilor, la moment în republică, toate traseele naționale și accesul spre localități sînt practicabile, dar se circulă în condiții de iarnă, notează NOI.md.

Angajații subdiviziunilor teritoriale ale IGSU în comun cu angajații INP patrulează și monitorizează porțiunile de drumuri cu risc de înzăpezire. La lucrările de împrăştiere a materialului antiderapant pe partea carosabilă au fost implicate 148 unităţi de tehnică şi 185 de persoane, fiind împrăștiate circa 1200 tone de material antiderapant. Conform datelor operative colectate de la distribuitorii de energie electrică la data de 18 ianuarie, ora 06.00 au fost  deconectate parțial de la energia electrică 55 de localități din 13 raioane.

Rămîn fără curent localități din raioanele Ialoveni, Criuleni, Orhei, Hîncești, Telenești, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Cahul, Cantemir, Basarabeasca, LeovaUngheni și Uta Găgăuzia. Pentru restabilirea curentului lucrează echipele specializate. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență monitorizează situația din țară. În caz de situații de risc oamenii sînt rugați să apeleze de urgență Serviciul 901.

 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load