COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Nikita Mihalkov l-a acuzat pe Bill Gates că vrea să chipeze omenirea (VIDEO)

Nikita Mihalkov l-a acuzat pe Bill Gates că vrea să chipeze omenirea (VIDEO)

Regizorul rus Nikita Mihalkov consideră că miliardarul și filantropul Bill Gates dorește, sub pretextul luptei împotriva coronavirusului, să chipeze întreaga populație a planetei, să organizeze o apocalipsă mondială și să reducă numărul de oameni, precum și să controleze comportamentul lor.

Despre aceasta regizorul a declarat în cadrul emisiunii sale de autor "Besogon TV".

Ca dovadă a ipotezelor sale, Nikita Mihalkov a arătat un brevet înregistrat de Microsoft Technology Licensing, LLC, sub numărul WO/2020/060606. Această cerere de brevet cu denumirea "Sistem de cripto-valută cu folosirea indicatorilor de activitate a organismului "(Cryptocurrency System Using Body Activity Data) descrie maining-ul cripto-valutei cu ajutorul organismului uman.

Regizorul a menționat că numărul patentei este similar cu ”numărul fiarei" din Biblie. "Într-un fel este îngrijorător acest "060606", a spus el. Combinația "666" în învățăturile religioase este "numărul Fiarei". În Biblie, în spatele lui se ascunde numele Satanei. Nikita Mihalkov se întreabă dacă această desemnare a patentei este o coincidență.


El crede, de asemenea, că compania Microsoft intenționează să efectueze chiparea omenirii pentru a-i reduce numărul și a controla comportamentul oamenilor.

"Aceasta nu este o vaccinare în înțelegerea noastră. Este o chipare. În corpul omului se implantează un chip, care are rolul de organ de control al corespunderii caracteristicilor activității zilnice pentru o anumită criptovalută. Dacă condițiile sînt îndeplinite, atunci omul primește anumite cripto bonusuri pe care le poate cheltui pe ceva", a declarat regizorul.

Potrivit lui Mihalkov, de fapt, fondatorul Microsoft dorește să organizeze o apocalipsă mondială. "Scopul general este reducerea umanității, care consumă prea mult oxigen, alimente și orice altceva", a spus el.

În brevetul Microsoft Technology Licensing, LLC, sub numărul WO/2020/060606. se spune că de corpul utilizatorului poate fi atașat un senzor care să citească datele despre activitatea sa și să le transmită sistemului de criptomonede. Acesta din urmă, la rîndul său, verifică informațiile primite și, dacă acestea corespund condițiilor prestabilite, recompensează utilizatorul cu monedă digitală. În document nu se vorbește despre micro-chipuri.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load