COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Nevzorov, despre Efremov: "La baza profesiei artistice există scandaluri și încălcarea normelor"

Nevzorov, despre Efremov: "La baza profesiei artistice există scandaluri și încălcarea normelor"

Cunoscutul jurnalist, Alexandr Nevzorov, comentînd accidentul actorului rus, Mihail Efremov, din piața Smolensk de la Moscova, din 8 iunie, în urma căruia a murit un om, a declarat că actorii nu pot fi în același timp și mari, și eroi pozitivi ai societății, transmite Noi.md.

"Declarațiile despre egalitatea în fața legii în Rusia, ele în general indică o anumită demență. Ceea ce n-a fost niciodată aici, și sper că nu va fi, este egalitatea tuturor în fața legii.

Mai mult decît atît, m-a surprins, desigur, capriciul societății. Ea vrea să fie și un mare actor, și să nu fie nici alcoolic, nici dependent de droguri. Prea multe vrea, așa ceva nu există. De regulă, artiștii mari nu se corespund absolut ideii oamenilor obișnuiți despre bine, rău, decență, comportament", a declarat Alexandr Nevzorov în cadrul emisiunii radio ”Эхо Москвы”.


"Nu-l justific pe Efremov și nici nu-l judec. Vă spun. Aici trebuie să alegeți: fie treaz la cravată, cu carnet de partid, fie, mă scuzați, un mare actor. Una din două. Combinația este imposibilă. La baza profesiei de artist există scandaluri și încălcarea normelor. Dacă astea nu există, atunci nu există nici mare artist", a subliniat cunoscutul jurnalist.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load