TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Muzica funerară care teroriza zilnic 3 familii din Chişinău timp de cîteva luni, oprită

Muzica funerară care teroriza zilnic 3 familii din Chişinău timp de cîteva luni, oprită

La o zi de la publicarea reportajului despre cele trei familii terorizate luni în șir să asculte marșuri funerare în regim non-stop, muzica a fost oprită.

Proprietara unuia dintre imobilele din strada Alexei Mateevici a declarat pentru Anticorupţie că muzica a dispărut sîmbătă după-amiază, după ce cazul a fost mediatizat amplu în media.


Natalia Busuioc a mai declarat că deși a cerut ajutorul poliției de mai bine de 30 de ori, oamenii legii nu au făcut altceva decăt să constate abaterea și să îi anunțe că au întocmit procese-verbale. Mai mult, polițiștii au recunoscut că nu pot să facă mai mult pentru că nu pot să îl găsească pe proprietar. „Ce nu a reușit poliția a făcut Anticorupție.md”, a concluzionat Natalia Busuioc.

Cele trei familii, care dețin apartamente la sol, într-o curte de pe strada Alexei Mateevici din Chișinău, erau terorizate de cîteva luni să asculte, în regim non-stop, muzică funerară. Oamenii susțin că un om de afaceri influent ar face presiuni asupra lor ca să le vîndă locuințele la preț derizoriu și să acapareze terenul pentru o construcție multietajată.

Aceștia s-au adresat în repetate rînduri la organele de drept, însă nu au fost ajutați și au depus o sesizare pe Harta Corupției a portalului Anticoruptie.md. Reporterii CIJM au mers la una din locuințe și, împreună cu proprietarul, au făcut o nouă sesizare la Poliție.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load