Munteanu spune cine se ascunde în corturile de la Curtea Constituțională

Munteanu spune cine se ascunde în corturile de la Curtea Constituțională

În corturile din jurul Curții Constituționale sînt oameni de la Orhei, controlați de fostul primar de acolo Ilan Shor. Sînt afirmațiile lui Valeriu Munteanu, care spunecă a recunoscut acolo oameni care l-au agresat, la Orhei, în timpul campaniei electorale din februarie.

„Aseară am participat împreună cu soția și copii la un eveniment de familie, care a avut loc într-un local care este „lipit” de Curtea Constituțională, instituție ce în aceste zile este „apărată” non-stop de către reprezențanți ai „poporului”. Avînd în vedere că, curtea localului este amplasată pe un nivel mai ridicat decît locul din fața CC unde stau „apărătorii”, tabloul se vedea ca în palmă, astfel, am descoperit cu stupoare că „reprezentanții poporului” care „apără” CC sînt (și) „vechii mei cunoscuți de la Orhei”, care ne-au agresat în campania parlamentară, la solicitarea reprezentanților din stafful lui Ilan Șor. Cele două luni petrecute în campania din Orhei mi-au adus în față multe tablouri umane, care aseară le-am redescoperit la CC, pregnanți sînt desigur mai mulți cetățeni de etnie romă, profiluri puternice, ce nu pot fi confundate. Nu voi insista pe detaliul de la plecare, atunci cînd de la poarta localului și pînă la mașină, cîțiva „activiști” zeloși m-au apostrofat pentru că „nu îl las în pace pe domnul Șor”, dar am văzut o mare dorință a „apărătorilor” ordinii constituționale de a produce și cîteva victime colaterale a acțiunii lor, asta cred că se plătește mai scump decît statul în fața Curții”, a comentat Munteanu.

Amintim că după învestirea noului Guvern, în frunte cu Maia Sandu, fosta putere a înconjurat clădirile Guvernului, Procuraturii Generale, Curții Constituționale și a mai mult ministere.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load