TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Muncitorii migranți din Moldova vor trebui să plătească mai mult pentru brevet în Moscova

Muncitorii migranți din Moldova vor trebui să plătească mai mult pentru brevet în Moscova

La Moscova s-a scumpit brevetul pentru muncitorii migranți din Moldova și alte țări.

Despre acest lucru a anunțat mass-media rusă, menționînd că brevetul pentru dreptul străinilor de a lucra la Moscova în 2020 s-a scumpit cu 7% - pînă la 5350 de ruble, transmite Noi.md.

Modificarea reaspectivă a fost introdusă în legislația fiscală a capitalei Rusiei de Duma Orașului Moscova. În 2020, lucrătorii străini vor plăti 5350 de ruble pentru brevet pe lună în loc de 5000 de ruble în 2019.


În 2018, costul documentului era de 4.500 de ruble. Cetățenii Ucrainei, Moldovei, Azerbaidjanului, Tadjikistanului și Uzbekistanului primesc brevete pentru muncă la Moscova din 2015.

Primarul Moscovei, Serghei Sobianin, este convins că orice muncitor migrant care vine la muncă în oraș trebuie să plătească impozite. "Migranții n-ar trebui să fie mai ieftini pentru angajator decît cetățenii noștri ruși. Aceasta este o poziție principial importantă. Trebuie să facem tot posibilul ca orice persoană care vine la muncă la Moscova să se înregistreze și să plătească taxe, la fel ca moscoviții", a spus mai devreme Serghei Sobianin.

Mai devreme s-a anunțat că și autoritățile suburbiilor Moscovei în 2020 vor majora cu 250 de ruble prețul brevetului pentru muncitorii migranți, pînă la 5,1 mii de ruble pe lună.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load